Juridiske oplysninger

Forlaget ejes og drives af Filosofisk Forening i Århus. Forlaget er stiftet med navnet FORLAG FILOSOFI v/FILOSOFISKFORENING med CVR-nr.: 98780750. I daglig tale kalder vi det Forlaget Philosophia. Forlagets fysiske placering er:

Jens Chr. Skous Vej 7
Bygn. 1465, lok. 118/119
Nobelparken
8000 Århus C 

 

Levering

Philosophia tilstræber at levere dine bøger så hurtigt som muligt, efter at ordren er modtaget. Vi benytter Aarhus Universitets aftale med Post Nord, hvorfor du skal regne med Post Nords gældende leveringstider.

Alle bestillinger sendes med faktura. Du modtager også kort efter din bestilling en kvittering på dit køb.

Vi sender alle bestillinger med Post Nord med en fast sats på 40 kr. pr. ordre. Bestillinger under 1 kg sendes som brevpost.

 

Betaling

Der kan betales med kreditkort på webshoppen. Philosophia modtager de følgende kort: Dankort, Visa, Mastercard, JCB og Maestro. Ved betaling med kreditkort betaler du forud for leveringen af din bestilling.

Alle priser på webshoppen er angivet i DKK (Danske kroner) og er inklusiv 25 % moms. 

Philosophia forpligter sig til at sende din bestilling så hurtigt som muligt. Hvis du ikke har modtaget din bestilling inden for en uge, bedes du kontakte os på

philosophia@philosophia.dk eller tlf. 87 16 11 25

 

Fortrydelsesret

Der er 14 dages fortrydelsesret på alle varer. Varen skal returneres i ubrugt, salgbar stand til:

Forlaget Philosophia
Jens Chr. Skous Vej 7
Bygn. 1465, lok. 113
Nobelparken
8000 Århus C

CVR-nummer: 98780750

Du skal selv betale returporto og har ansvaret for varen under forsendelsen. Derfor er det en god ide at returnere som pakkepost, så du har postvæsnets kvittering. Inden for 14 dage efter vores modtagelse, vil du få godtgørelse for det, du har returneret.

 

Reklamationsret

Der er 24 måneders reklamationsret på Philosophias produkter. Hvis du ønsker at returnere varer, der er behæftede med fejl, betaler Philosophia returportoen. Det kræver, at du henvender dig til os på telefon eller e-mail og forklarer problemet inden for rimelig tid, hvilket er to måneder efter fejlen eller manglen er konstateret. Du kan kontakte os på:

philosophia@philosophia.dk eller tlf. 87 16 11 25

Philosophias ansvar: Det forudsættes, at du er bekendt med Philosophias leveringsbetingelser. Væsentlige ændringer af betingelserne vil blive offentliggjort på Philosophias hjemmeside. Philosophia har som sælger ansvaret for produktets kvalitet, og ethvert erstatningskrav vedrørende produktet rettes til Philosophia. Philosophia påtager sig ikke yderligere ansvar for eventuelle forsinkelser og fejl, medmindre de er opstået forsætligt eller på grund af grov uagtsomhed. Philosophia påtager sig ikke ansvar for indirekte skader på varen. Kunden er omfattet af de rettigheder, der fremgår af den danske markedsføringslov og den danske lov om visse forbrugeraftaler.