To Bind. ZEPPI BALLON. Filosofiske børnebøger om liv og død.

Pia Larsen

FILOSOFISK EVENTYR FOR BØRN OM LIV OG DØD. Følg den fantastiske rejse over tårne og tage i Aarhus af ZEPPI BALLON og hendes to flyvende venner, en fugl med faldskærm og en sommerfugl fra det fjerne Østen. Zeppi er født i (Tivoli) Friheden og luften går ud af hende samme sted

.

Zeppi Ballon, i TO BIND, er tegnet og fortalt af Pia Larsen. Første bind hedder Fra klokkens slag til regnbuens tag. Andet bind hedder Fra blomsternes hus til rutsjebanens sus.


Få livsvisdom sammen med dine børn!

249,00 kr.

Livsvisdom sammen med dine børn: Filosofisk børnebog i to bind om Zeppi Ballon og hendes flyvende venner, der bevæger sig over tage og tårne i Aarhus by. Selvom et liv er kort, kan det godt være eventyrligt. Zeppi Ballon blev pustet op i Friheden, hvor luften til sidst gik ud af ballonen efter en filosofisk flyvetur. Men mon ikke, der er nogen, der puster Zeppi op igen, så hun atter kan flyve rundt med sine venner !

En religiøs tolkning af fortællingen om Zeppi er, at Gud er en klovn i Tivoli Friheden. Jesus er en ballon, som Gud puster op, og som får et eventyrligt, men kort liv på denne Jord. Ballonen flyver over tage og tårne i Aarhus i muntert selskab med to flyvende kammerater, som fungerer som Etikeren og Æstetikeren onkring vores hovedperson. Til sidst går luften ud af ballonen, og den vender hjem til sin Far i Friheden.

 

Vægt 0,720 kg